Me and Friends

 

 

Welkom Gamer, je bent waarschijnlijk op zoek naar een Clan..

 

 

Welkom...

 

Als je deze pagina bekijkt is dat zeer waarschijnlijk omdat je ons Most Awesome Force Clan wilt joinen. Hierbij word je deel van een hechte team en daarbij hebben wij dus ook onze eisen om te zorgen dat er geen mensen buiten de groep vallen. Hierbij hebben we enkele regels opgesteld om er zeker van te zijn dat deze eisen worden nageleefd. Verder hopen wij uiteraard dat iedereen een plezierige tijd zal ervaren in ons team.

 

 

Most  Awesome Force Gaming Clan Tag [MAF]

 

Alle leden representeren onze clan ook ingame doormiddel van de Most Awesome Force - Clantag.

 

 

Clan Regels...

 

Hieronder staan alle regels van onze clan geplaatst.

 

1: Minimaal 16 jaar. We maken uitzonderingen voor jongere leden indien deze zich volwassen gedragen en opstellen.

 

2: We verwachten respect! Zowel naar ons als leaders als naar je mede members van het team. Dit betekent dus dat pesten en racisme verleden tijd zijn. Ook tolereren we geen discriminatie. Ook bepaalde scheldwoorden gericht naar religie en ziektes zijn bij ons niet toegestaan.

 

3: We verwachten activiteit van al onze leden op het Most Awesome Force website. Daarnaast zijn alle leden verplicht te registreren op de website en de clantag MAF voor hun naam te positioneren in het spel

 

4: We verwachte een bepaald niveau van gamen van al onze spelers die mag variëren van gemiddeld tot hoog niveau.

 

5: We verwachten normaal en professioneel gebruik van het forum en de website en staan niet toe dat deze gebruikt word als spam gebied.

 

6: We verwachten al dit gedrag van al onze spelers ook naar andere clans en eisen het wederzijdse respect. Alle confrontaties tussen spelers en andere clans worden alleen opgelost met de leaders van de Most Awesome Force Clan. Alle afspraken die gemaakt worden zonder onze aanwezigheid worden als niet-gemaakt beschouwd.

 

Hoe join ik de Most  Awesome Force Team...

 

1: Wij zijn momenteel actief op de PC.

 

2: Vul het Join de Most Awesome Force Team formulier in: KLIK

 

3: Indien je aan de bovenstaande regels voldoet zullen we je promoten op onze website en accepteren in onze Most Awesome Force Team. Je wordt dan gepromoveerd naar: MAF Team Lid.

Website M.a.F Gaming Clan 2012 © all rights reserved